Veking d.o.o.

Ostale dejavnosti

Zastopstvo in prodaja komunalnih strojev

Smo uradni zastopnik nemškega podjetja Kiefer. Ponujamo komunalne stroje in naprave ter opremo za opravljanje pogrebne dejavnosti doma in na trgih bivše skupne države.

 Kompaktni bager Tip 2551 E
ročno voden trikolesni bager
Mobilni bager tip 2651
Bokimobil mini
Bokimobil HY 1351

Kamnoseštvo

Kamnoseška dela izvajamo že več kot 20 let. Izdelujemo vse vrste spomenikov po naročilu, rekonstrukcije grobnic in nagrobnih spomenikov, spomenikov po želji strank, velik izbor svetilk in vaz,  različne okenske police, napise na spominskih obeležjih. Izvajamo vsa vzdrževalna in obnovitvena dela spomenikov.Cvetličarstvo in trgovina

Naša cvetličarna se nahaja v neposredni bližini mestnega pokopališča. V cvetličarni nudimo vse vrste cvetja, lončnic, okrasnih cvetličnih lončkov in različne potrebščine v zvezi s cvetličarsko dejavnostjo. Izdelujemo tudi vence, ikebane, šopke, aranžiramo žare in darila, prav tako pa imamo bogato ponudbo nagrobnih svetilk, sveč in vaz.

Nudimo veliko izbiro rezanega cvetja, lončnic, poročnih šopkov in žalne floristike (venci, šopki, ikebane, žarni venčki, svečni aranžmaji). Po vaših željah in naročilu izvajamo zasaditve grobnih prostorov, nasade na  grobnih prostorih pa zalivamo s posebnim strojem za zalivanje nasadov.

altaltalt
Predstavljamo vam naše cvetličarske izdelke:
Adventni venčki:
alt33,20€ alt20,90€alt28,50€ alt24,50€alt23,00€
Čudovite božične zvezde

altManjša božična zvezda 3,50 €                                   altaltVelika božična zvezda 25,00 €
NIJZ - priporo... UKREPI COVID-19   Uvajamo priporočilne ukrepe NIJZ za pre... Preberi več...

Kontakt

Veking d.o.o. / Teharska cesta 54 / 3000 Celje
Tel: 03 428 13 00 / E-pošta: veking@t-2.net / Dežurna služba: 051 330 360

Nahajte se na: Ostale dejavnosti